De isolatiespecialist van België

Je woning slim isoleren, bij Isofoam doen we het graag en goed. Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouw zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in gespoten PUR-isolatie in Vlaanderen en Wallonië. Het resultaat van een toegewijd team en een focus op klanttevredenheid en kwaliteit.

Wij zijn je partner voor de beste isolatieoplossing op de markt. Isolatie die voldoet aan de steeds strengere energienormen, milieuvriendelijk is én je energiefactuur doet dalen. Daar gaan we voor, altijd stipt en volgens planning.

Pur

Isolatie voor particulieren en professionals

Isofoam isoleert zowel privéwoningen en appartementen als bedrijfs- en openbare gebouwen in Vlaanderen en Wallonië. In opdracht van particulieren en aannemers voorzien wij zo elk jaar ruim 5.000 wooneenheden van isolatie, zowel nieuwbouw als renovatie. Wij zijn sterk in PUR-schuim, AKPE of na-isolatie met spouwmuurisolatie en isolatiemortel EPS.

Voor elke toepassing kan je dus bij Isofoam aankloppen

Pur Spuiter

Service en knowhow

Ons isolatiebedrijf maakt sinds 2005 deel uit van de Groep Vanhout / Besix nv, een Belgische groep van bouw- en energiebedrijven die stuk voor stuk garant staan voor een sublieme service en doorgedreven knowhow. Samen investeren we in een duurzame toekomst, materialen en apparatuur.

Van advies tot uitvoering

Je isolatieprojecten zijn bij Isofoam in betrouwbare handen.